Hvordan foregår prosessen?

 

Vanligvis starter vi med at du sender inn dokumentasjoner og evt. bilder til oss. Så ser en av våre takstmenn på disse, og kommer med en uttalelse.

Dette er et faglig innspill som våre jurister trenger for å kunne vurdere forholdet.

I noen saker trengs det ikke byggtekniske innspill, og da går saken rett til en av våre jurister.

Du vil deretter få en kort vurdering av hvorvidt det kan være grunnlag for et reklamasjonskrav.

Er svaret ja, har du mulighet til å engasjere oss videre til å skrive formelle brev eller utarbeide en mer detaljert vurdering som kan legges fram mot motpart.

Vårt overordnede mål er å bistå deg med å få saken løst før en tvist eventuelt oppstår. Dette er både for å avlaste systemet, men enda viktigere: for at DU skal kunne spare penger.

Skulle det oppstå en rettslig tvist og du trenger representasjon fra advokat, vil vi kunne henvise videre til vårt samarbeidsadvokatselskap Min Advokat. Se nettsiden minadvokat.net. De vil kunne føre saken videre under gunstige betingelser i saker som dessverre må løses gjennom rettsystemet.

Per Martin Platou

Jurist

Per Martin er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo
og har mer enn 20 års erfaring fra forsikringsbransjen. Rettshjelp, privat- og næringsansvar, motor, kunstskader, bygg- og innboforsikring er bare noen få områder han er spesialisert i.

Per Martin leder den juridiske avdelingen hos oss i NORGAR, og støtter oss med sin lang erfaring, bred kompetanse og kreative innspill. Han er også den første du vanligvis møter når du tar kontakt med oss. Da kan du være sikker på at du er i trygge hender.

Send oss saken din

Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg for en førstegangsvurdering.

Juridisk bistand

Prisen inkluderer:

  • En kortere førstegangsvurdering av saken som hjelper deg å avgjøre om du i det hele tatt har en sak. Hvor lang tid vi bruker vil variere, men pleier vanligvis ta 1-2 timer.
  • Utarbeidelse av en mer detaljert vurdering: du kan bruke oss videre på samme timesats om det trengs. Da hjelper vi deg med å utforme svar eller legge fram en formell vurdering.

kr 1.390,- ink mva/time*

 * Priser avtales individuelt dersom størrelsen på bolig er større enn 300 BTA.