Det å overta sin nye bolig er et betydelig øyeblikk. Er det ditt første hus eller leilighet i tillegg, blir det enda mer spesielt. Man ønsker gjerne å feire dette, nyte følelsen av at et nytt kapittel starter i ens liv.

Dessverre kan alt dette bli et surt minne dersom man senere oppdager feil og/eller mangler ved boligen. Det å ha med seg en ekspert som vet hva man bør se etter, kan være til stor hjelp når man overtar en bolig.

Skulle vi oppdage noe som bør tas tak i, trenger du heller ikke å bekymre deg eller stresse med å finne noen som kan bistå deg – vi har all kompetanse som trengs under samme tak!

Ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet til høyre. I nederste feltet kan du gjerne oppgi overtakelsesdato om du allerede kjenner den.

Tron Iversen

Takstmann

Tron er utdannet tømrer og er byggmester og har mer enn 35 års erfaring i bransjen. Han er også sertifisert takstmann igjennom Byggmesternes Takseringsforbund.

Tron har jobbet med taksering på vegne av forsikringsselskapene, og i dag utfører han også kontroll og utbedring av fuktskader i kompakte tak. På grunn av Trons nøyaktighet og kvalitet har han sjeldent misfornøyde kunder etter fullførte oppdrag.   

Bestill takstmann

Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg for å avtale detaljene.

Takst

Prisen inkluderer:

  • Spesifikk befaring på overtakelse
  • En redegjørelse for evt. skadeomfang og opprinnelse som hjelper deg og oss videre i prosessen

kr 1.290,- ink. mva/time*

  • Ved behov kan det også utarbeides en arbeidsplan med kalkyle mot en tilleggskost.
  • Dersom besiktigelse krever mer enn 30 minutters kjøring, vil vi måtte fakturere statens satser pr. kilometer.
  • Priser avtales individuelt dersom størrelsen på bolig er større enn 300 BTA.